Alkohol i produkt til børn? - Naturli

Alkohol i produkt til børn?

Du anbefaler Bio-Strath urtedråber til børn. Jeg har købt dem, men nu læser jeg, at der er 32 pct. alkohol i? Det kan da ikke være sundt at give børn alkohol, også selvom det er så lille mængde?

Mvh

Manuela

 


 

Det er rigtigt, at jeg anbefaler Bio-Strath som et godt supplement til en sund kost og andre basis tilskud for at styrke immunforsvaret.

Bio-Strath er en urteeleksir, som er gennemgået en særlig gæringsproces, der gør urterne super optagelige. Samtidig er Bio-Strath gavnlig for bakterierne i tarmsystemet. Og da 70 pct. af immunforsvaret sidder i og omkring tarmene, så kan Bio-Strath være med til at holde snot og hoste væk.

Bio-Strath har i undersøgelser vist gavnlig effekt på mange forskellige ting som f.eks. immunforsvar, træthed og koncentration.

Bio-Strath er konserveret med alkohol. På den måde behøver man ikke tilsætte kunstige konserveringsmidler.

For de fleste betyder den lille bitte mængde alkohol ikke noget. Men hvis du er bekymret for det, kan du dryppe dråberne i en lille smule meget varmt vand og lade det stå lidt. Så vil alkoholen fordampe.

God fornøjelse med at styrke dit barns immunforsvar.

De bedste æblehilsner

Anette Straadt, sundhedsplejerske

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*