Alternative råd mod blærebetændelse?

Jeg døjer med blærebetændelse. Sidst var jeg i lang behandling, og det hjalp ikke det mindste.

Jeg tager vitaminpille, Vagifem og fiskeolie hver dag. Hvad pokker skal jeg gøre?

Har du et råd fra den mere alternative verden, for min læge er ikke til megen hjælp her?

Blærebøvleren

 


 

Det er gode tilskud, du har valgt, dog vil jeg komme med to mere: Tranebær synes jeg, du skal prøve mod blærebetændelse.

Hvis du vælger saft, så tag den uden sukker, da sukker vil risikere at give dig svamp. Ellers vælg tranebær i kapsler.

Probiotika kommer du ikke uden om, det tænker jeg dels, fordi du har været igennem mange og lange penicillinkure, som jo desværre også udrydder mange af de gode og sunde tarmbakterier.

Da meget af vores immunsystem bor i denne flora, kan man lynhurtigt lande i en dårlig spiral, hvor ens forsvar er nedsat, og derfor igen kræver en penicillinkur. Vælg et mærke, som har mange forskellige stammer af bakterier.

Endelig er der jo knibeøvelser. Hvordan har bækkenbunden det?

Hvis du har nedsunket bækkenbund, så synker blæren med og danner ofte en lille lomme, som gør, at du får svært ved at tømme blæren helt, når du tisser. Så ligger der konstant urin i 37 graders varme, som kan danne grobund for en ny omgang blærebetændelse.

Jeg håber, du slipper af med den generende blærebetændelse hurtigt.

Bedste hilsner

Catrine Saramarie Marcussen, akupunktør og bevægelsespædagog

3 kommentarer

 • Kirsten Hessellund siger:

  Hej. Et andet godt råd, jeg har fået af en speciallæge. Drik et glas vand efter sex. Der står altid bakterier nederst i urinrøret. Mvh. Endnu en blærebøvler.

 • Maiyanne Olsen siger:

  Et andet god råd er at tisse efter samleje. Til evt træning af bækkenbunden kan jeg varmt anbefale empelvic puden, til at træne og mærke bækkenbunden på en ny måde. Mvh en der har haft blærebetændelse og slap bækkenbund.

 • Pia Lindstrøm siger:

  Hej. Min gamle mor, som til sidst var dement, led meget af blærebetændelse, og fik konventionel behandling derfor uden bedring. Vi prøvede selv alternative ting som tranebær osv uden ændring, indtil en ny læge anbefalede store doser C vitamin. C vitamin er vandopløseligt og står nede i blæren og askorbinsyren nedbryder bakterierne.
  Det hjalp. Håber det kan bruges.

 • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

  Skriv et svar

  Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

  *