Alternativer til migrænemedicin 

Jeg har for nylig fået Rizatriptan Mylan 10 mg mod migræne. De virker også efter hensigten, men jeg er bekymret for, hvad de evt. gør ved min krop?

Normalt spiser jeg helst ikke piller. Jeg går ind for naturmedicin. Så jeg tænkte på, om der er et naturprodukt, der er lige så effektiv som Rizatriptan Mylan?

Jeg lever normalt sundt med masser af grøntsagssmooties (ca. 1 l om dagen) og ellers sund kost. Jeg hverken ryger, drikker spiritus eller sodavand/kaffe og te. Spiser meget lidt chips, slik og kager. J

eg har skrevet om min kost, hvis I tænker, at det kan fremkalde migræne?

Jeg er 60+ og i rimeligt god form. Vægten ligger i den lave ende af normalvægten. 

Venlig hilsen Sørensen 

 


 

Migræne er en af de sygdomme, som kan have et væld af årsager. Derfor er det svært at komme med et konkret forslag til behandling af dig. Samtidig er det min erfaring, at der er rigtig meget at gøre rent naturmedicinsk ved migræne.  

De hyppigste udfordringer, jeg ser ved migræne, er relateret til hhv. hormon- og/eller leverubalancer, fødevareintolerancer, synsforstyrrelser eller mekaniske problematikker i led og muskler.  

Jeg vil anbefale dig at opsøge en dygtig behandler og få klarlagt de underliggende årsager, så den rette behandling kan sættes i gang. 

Mvh Maria 

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*