Nyheder

Anden søndag i advent

1. december 2014

I anledning af den stundende højtid bringer Naturli.dk en video-adventskalender her på siden. Vi er snart nået til anden søndag i advent, og denne uges video handler meget om æbler.

Naturlis adventskalender består af fire videoer med Claus Dalby, Anette Harbech Olesen og Sif Orellana. De giver gode tips til juleforberedelserne, så du næsten kan mærke varmen fra pejsen og dufte dejen i æbleskivepanden. Hver uge får du tips og idéer til, hvordan du kan tilbringe adventssøndagen eller en anden fredfuld decemberdag. Denne uges video handler meget om æbler: Æbler til fuglene, æbler i dekorationen og æbler på panden og i ovnen.

Claus er blomsterkunstner og havemand og frembringer de mest vidunderlige dekorationer og buketter. Han fortæller om sine bedste ideer og kommer med forslag til adventskranse og andre julerier. Sif sprudler af iderigdom og med børnene som omdrejningspunkt er Sif kvinde for såvel skønne opskrifter som inspiration til familiehygge og aktiviteter. Anette, som du måske kender fra Naturli-magasinet og hendes bøger, deler sine bedste tips og opskrifter på den traditionelle julemad, men inspirerer også til nye og spændende lækkerier, som eksempelvis hjemmelavet marcipan og skønne salater til julebordet.

Opskrifter og endnu mere julehygge finder du i den tilhørende E-bog, der kan hentes gratis fra nu og hele december her.

Forrige artikelHomøopati: Effektive dråber mod allergi

Næste artikelSelen mod kræft