Antihistamin som sovepille

Jeg har i perioder svært ved at sove (på grund af uro i ben) og har nu hørt, at en del mennesker er i stand til at sove fantastisk om natten, simpelthen ved at benytte sig af antihistamin, som fås uhyre billigt i håndkøb.

Jeg er meget fristet, må jeg sige, men også lidt skeptisk. Kan jeg, som er i 70-erne, ubekymret forsøge mig med Alnok og se, om det også har den gode effekt for mig? (Jeg har ellers ikke behov for antihistamin overhovedet)

De allerbedste hilsener og tak for den fantastiske brevkasse og det gode blad 

 


 

Alnok er helt korrekt medicin af typen antihistaminer. Det har som bivirkning døsighed. Dette opleves af op mod 10%. Derudover er de hyppigste bivirkninger mundtørhed, svimmelhed og føleforstyrrelser.  

Grundlæggende mener jeg ikke, at man skal tage medicin, hvor man ikke opfylder kravet til indikationer. Ligeledes vil jeg hellere arbejde med at finde årsager til søvnløsheden og behandle ad den vej. Når det er sagt, er Alnok et af de præparater, som har færrest bivirkninger, så at forsøge dem i en periode kan nok gå an.  

God bedring 

Mvh Maria Langbak  

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*