Appetit på antioxidanter

Af: Trine Vesteraa

Foto: Trine Vesteraa

Antioxidanter neutraliserer de frie radikaler, så de ikke længere kan lave skade på andre molekyler i vores krop.

Den bedste måde at få antioxidanter ind i kroppen er gennem kosten, især når du spiser grøntsager. Hyben, havtorn og aronia (surbær) er nogle af de fødevarer, som indeholder allerflest antioxidanter. Naturlis ernæringsterapeut Trine Vesteraa har gjort det nemt for os med nedenstående tre, delikate opskrifter.

Opskrifter:

Aroniamarmelade med mynte og vanilje

Aroniamarmelade med mynte og vanilje

Bagte rødbeder med havtorn

Bagte rødbeder med havtorn

Hyben-chai

Hyben-chai

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*