Mad

Appetit på antioxidanter

Foto: Trine Vesteraa
10. december 2020

Antioxidanter neutraliserer de frie radikaler, så de ikke længere kan lave skade på andre molekyler i vores krop.

Den bedste måde at få antioxidanter ind i kroppen er gennem kosten, især når du spiser grøntsager. Hyben, havtorn og aronia (surbær) er nogle af de fødevarer, som indeholder allerflest antioxidanter. Naturlis ernæringsterapeut Trine Vesteraa har gjort det nemt for os med nedenstående tre, delikate opskrifter.

Opskrifter:

Aroniamarmelade med mynte og vanilje

Aroniamarmelade med mynte og vanilje

Bagte rødbeder med havtorn

Bagte rødbeder med havtorn

Hyben-chai

Hyben-chai

Forrige artikelI skønne hænder

Næste artikelAroniamarmelade med mynte og vanilje

Trine Vesteraa

Ernæringsterapeut
Skribent på Naturli siden 2012.