Autisme og tarmflora 

Min datter på 14 får i øjeblikke Udo’s Choice fra 15 år. Hun har autisme, og jeg har læst mig til, at autister har en særlig tarmflora.

Kan hun fortsat bruge Udo’s Choice, eller kender du til en anden probiotika, som vil være god til hende? 

Venlige hilsner 

 


 

Det er helt rigtigt, at studier peger på, at mennesker med autisme har en anderledes tarmbakteriesammensætning. Erfaring og nogle studier viser, at det kan hjælpe at arbejde med fordøjelsen.  

Det gøres ved at spise en sund kost med mange grøntsager, sunde proteiner og fedtstoffer. Når der spises korn, så vælg fuldkorn. Undgå så vidt muligt sukker og tilsætningsstoffer. Vær opmærksom på, at fødevare-reaktioner kan være en forstyrrende faktor. 

Et tilskud af probiotika, der er sunde bakterier som kosttilskud, er også et godt boost. 

Udo’s Choise laver rigtigt gode probiotika-tilskud. Din datter er 14, så hun kan med fordel få probiotika designet til voksne som f.eks. Udo’s Adult blend. Det er en god idé at skifte mellem forskellige gode mærker, da det giver forskellige stammer til fordøjelsen. Multidophilus 12 og 24 er også gode tilskud. Samt f.eks. Wild biotic. 

Skift gerne imellem dem. 

Vær også opmærksom på, at en god kvalitets fiskeolie samt en god kvalitets multivitamin støtter godt op hele kroppens og hjernens sundhed.  

De bedste æblehilsner 

Anette Straadt 

Sundhedsplejerske, børnesundhedsvejleder og ekspert i børns naturlige sundhed 

www.æblebørn.dk 

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*