Blød og lækker smoothie med desserttendenser, men sprængfyldt af sunde fedtstoffer, der beskytter cellerne og styrker forbrændingen.
1 avocado
100 g grønne vindruer
saft af ½ appelsin
1 rødt æble
1 tsk. stødt kardemomme
½ tsk. vaniljepulver
2 dl danskvand
Sådan gør du:
Skær avocadoen over, skræl den, og fjern stenen. Skær æblet i både og fjern kernehuset. Skyl vindruerne.
Blend avocado, vindruer, appelsinsaft, æble, kardemomme, vaniljepulver og danskvand i en blender i 2 minutter.
Hæld smoothien op i glas eller i en lille kande til servering. Pres lidt citronsaft hen over, hvis du ikke spiser den med det samme – så kan du undgå, at den ilter og bliver brun.
Fra Lene Hanssons “Greatest Hits”.
Forrige artikelAnanaslækkeri med jordbær – smoothie
Næste artikelFlemming Enevold: Tre spor til et bedre liv