Bagt grød

Af: Trine Vesteraa, ernæringsterapeut

1 person

Det skal du bruge

1 dl grovvalsede havregryn

½ spsk chiafrø

1 dl plantemælk

1-2 dadler alt efter hvor sød du ønsker grøden

50 g rabarber i små stykker

25 g blåbær

1 lille gulerod ca. 40 g

10 g valnødder

½ tsk kanel

¼ tsk kardemomme

Et lille drys nelliker

Knap en ¼ tsk salt

½ tsk bagepulver

½ spsk hørfrø

½ – 1 tsk hybenpulver

(soja)yoghurt

Sådan gør du

Begynd med at rive guleroden fint, bræk valnødderne i mindre stykker og skær dadlen/dadlerne i helt små stykker.

Kom alle ingredienser undtagen hørfrø, hybenpulver og yoghurt i en skål og rør det sammen.

Fordel grøden i et tyndt lag i en form på ca. 14 x 20 cm og bag grøden ved 175 grader i 40 minutter.

Lad den bagte grød køle lidt af og knus imens hørfrøene i en kaffemølle.

Top grøden med yoghurt, knuste hørfrø og hybenpulver, og nyd din morgenmad.

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*