Fra Slank Nu: Pep den bagte kartoffel op med lækre, smagsrige og sunde ingredienser.
2 store bagekartofler
½ rødløg
1 peberfrugt
1 avocado
saft af ½ citron
3 spsk frisk koriander
1 tsk allround krydderi
Varm ovnen op til 160-180 grader.
Skyl kartoflerne, og skær et dybt snit midt i hver kartoffel. Læg dem i et ildfast fad, og bag dem i ovnen i ca. 45 minutter, til de er møre.
Pil rødløget, fjern kernerne fra peberfrugten, og skær begge dele i mindre tern. Fjern skræl og sten fra avocadoen. Kom den i en blender sammen med løg, peberfrugt, citronsaft, koriander og krydderi. Tag kartoflerne ud af ovnen, skrab indholdet ud, og kom det ned i blenderen sammen med avocadoblandingen. Blend massen i ca. 1 minut, og fordel den i kartoflerne. Sæt dem i ovnen igen, og giv dem yderligere 5 minutter ved grillvarme.
TIP Som tilbehør kan du servere en salat – der er flere forslag til salater i Slank Nu!
Kostplanen i Lene Hanssons helt nye bog “Slank nu – hold vægten” er på 30 dage i alt, og den er inddelt i 3 faser, hvor maden gradvist bliver mere og mere rå og uforarbejdet, altså hvor mængden af raw food øges. På den måde vænner du dig til en mere rå kost, stille og roligt.
Forrige artikelAmning øger social mobilitet
Næste artikelHjælp til selvhjælp: Ja tak, til stabilt blodsukker