Bedre blodomløb i hjernen

Findes der et kosttilskud eller andet, som forbedre blodomløb i hjernen ? 

Har læst om ginkgo biloba. Men det er vist ikke dokumenteret. 

Det er til min mor på 81. Hun er træt, svimmel, har hukommelsesbesvær, kan ikke koncentrere sig og ser dårligt.

Hvad kunne I foreslå hende?

Hun har engang fået at vide via alternativ behandler, at hun har dårligt blodomløb i hjernen. 

De bedste hilsner  

Dorte 

 


 

Et dårligt blodkredsløb i hjernen kunne bestemt godt være årsag til din mors symptomer. Det kan også skyldes mange andre årsager, så jeg håber, at I har været forbi egen læge til nærmere udredning. Herunder ikke mindst måling af blodprocent, B12, folat, stofskifte, blodtryk etc. Ellers er det første step for jer.  

Såfremt der ikke findes andre årsager, er ginkgo biloba et virkelig godt bud til at styrke hendes blodomløb. Ikke mindst sammen med det homøopatiske middel Hosenisin fra Holistica. Allervigtigst er dog at komme i gang med mere bevægelse, spise en sund kost med masser af grøntsager og ikke mindst få en god søvn.  

God bedring 

Mvh Maria Langbak 

1 kommentar

  • Henning Rolapp siger:

    Hjernemassen består i høj grad af fedtsyrer. Mit forslag ville derfor være få hende til at indtage diverse næring med diverse fedtsyrer. Specielt vil jeg foreslå næringsmidler som er rige på omega3 fedtsyre. Der findes også her diverse madolier med højt OMEGA3 fedtsyre. Undgå madolier med lavt Omega3 indhold. UNDGÅ således Olivenolie, det er ikke godt for helbredet.

  • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

    Skriv et svar

    Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

    *