Behandling af smerter i munden?

Jeg har med stor interesse læst artiklen om intelligent smertelindring og tror, det er sandt, at vi kan arbejde aktivt med vores smerter.

Jeg har en søn, som har fået nerveskader efter strålebehandling i hovedet. Nu har han ofte så mange smerter bagerst i munden/tandkødet, at han holder sig væk fra mange madtyper eller stopper med at spise.

Han er grundigt undersøgt, og der kan kun tilbydes medicin (for trigeminusneuralgi). Medicinen oplever han bivirkninger fra, og han synes, det er træls at skulle forholde sig til bivirkninger af medicin.

Kan han arbejde med nogle af de nævnte teknikker, når det er i munden smerteoplevelsen er? Eller er der andre ting, som kan hjælpe?

Hilsen Mor I

 


 

 

Jeg må til dels være dig svar skyldig, for jeg har ikke rigtig erfaring med intelligent smertelindring. Jeg ville spørge Anna Bogdanova, hvis jeg var dig.

Når det er sagt, så ved jeg, at både hypnose og kinesiologi kan arbejde med sådanne smerter. Kinesiologer kan også teste, om han skulle mangle næringsstoffer. Nervesmerter kan f.eks. godt hænge sammen med B12-vitaminmangel.

Hvis I beslutter jer for at bruge en kinesiolog, så prøv at finde en, der kan den specielle traumeforløsende form Kinergetics. Jeg ser ofte, at mennesker, der har været gennem det, din søn har, har flere chok i kroppen, og de kan godt holde smerterne fast.

Hvis du vil, er du velkommen til at skrive til mig, hvor i landet I bor, så kan jeg se, om der er en behandler i nærheden.

Jeg håber virkelig din søn får hjælp.

Alle gode hilsner til jer

Catrine Marcussen, akupunktør

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*