Blodtrykket er afhængig af væske

Jeg er en kvinde på 84 år.

Mit blodtryk er desværre blevet alt for højt 182/90 – normalværdien er 140/80.

Er der er noget, jeg selv kan gøre for at få det normalt igen, så jeg kan undgå medicin.

Venlige hilsner

 


 

Gad vide, hvad der er sket i dit liv? Blodtrykket reagerer nemlig på både fysiske, psykiske og emotionelle forandringer og bekymringer. Så start der. Ikke mindst når det pludseligt ændrer sig.

Blodtrykket er om noget afhængig af en sund væskebalance. Mon du drikker nok? Du skal regne med ca 1 liter væske pr. 30 kg kropsvægt. Drik gerne teer af røllike, lindeblomst og hvidtjørn, som alle er blodtrykssænkende. Gerne 1-3 krus dagligt.

2 gode fødevarer til at sænke blodtrykket er bladselleri og rødbede. Drik dem gerne som juice dagligt i en periode. Derudover er det godt med masser af levervenlige grøntsager såsom kål, grapefrugt, artiskok, gurkemeje, hvidløg, asparges og ingefær.

Daglig bevægelse er ligeledes essentielt for et normalt blodtryk.

Udover dette tænker jeg, at du kan starte med at prøve de to homøopatiske præparater: Hokarsin og Honersin fra Holistica. Hvis dette ikke er nok, kan du supplere med Honysin.

God bedring, Maria, Naturlægen.com

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*