Blodtrykket er afhængig af væske

Jeg er en kvinde på 84 år.

Mit blodtryk er desværre blevet alt for højt 182/90 – normalværdien er 140/80.

Er der er noget, jeg selv kan gøre for at få det normalt igen, så jeg kan undgå medicin.

Venlige hilsner

 


 

Gad vide, hvad der er sket i dit liv? Blodtrykket reagerer nemlig på både fysiske, psykiske og emotionelle forandringer og bekymringer. Så start der. Ikke mindst når det pludseligt ændrer sig.

Blodtrykket er om noget afhængig af en sund væskebalance. Mon du drikker nok? Du skal regne med ca 1 liter væske pr. 30 kg kropsvægt. Drik gerne teer af røllike, lindeblomst og hvidtjørn, som alle er blodtrykssænkende. Gerne 1-3 krus dagligt.

2 gode fødevarer til at sænke blodtrykket er bladselleri og rødbede. Drik dem gerne som juice dagligt i en periode. Derudover er det godt med masser af levervenlige grøntsager såsom kål, grapefrugt, artiskok, gurkemeje, hvidløg, asparges og ingefær.

Daglig bevægelse er ligeledes essentielt for et normalt blodtryk.

Udover dette tænker jeg, at du kan starte med at prøve de to homøopatiske præparater: Hokarsin og Honersin fra Holistica. Hvis dette ikke er nok, kan du supplere med Honysin.

God bedring, Maria, Naturlægen.com

1 kommentar

 • Henning Rolapp siger:

  Tillad mig at overføre denne tekst fra et andet sted, da den fint kan hjælpe her:

  Først må man sige at blodtrykket ændrer sig meget hurtigt afhængig af hvad du gør, spiser og især drikker. En stor del af de mennesker der har et højt blodtryk de drikker for lidt. . Prøv og lave en test: Tag din puls og blodtryk, drik derefter en liter vand, vent 20 minuter og tag dit blodtryk igen. Du vil så opdage at dit blodtryk er faldet ganske væsentligt. Og måske blevet helt normalt. Man kan sige det på den måde, at en blodtryksmåling er måske den allerbedste måde at finde ud af om du er tørstig. Så det første du skal anskaffe dig er en blodtryksmåler og måske også med pulsur.
  Men herefter vil jeg tilføje til alle der er syge af “et eller andet”: Prøv at bade i HAVVAND. Det har en fantastisk virkning på alt hvad der er sygt. Mineraler fra havvandet siver ind gennem huden og ind i kroppen. F.eks. er magnesiumoptagelsen gennem huden flere gange mere effektiv end gennem fordøjelsen. Jeg kan sige det kort på denne måde, at hvis jeg fejlede et eller andet, så ville jeg se at hoppe i HAVVAND og se om det hjalp. Principielt skal man være i ikke alt for kort tid, samt at bade nogle gange. På mig selv virker det øjeblikkeligt.
  Et lille Tip: Om sommeren går det jo fint nok, men om vinteren er problemet. Det er jo vinterkoldt. Men det kan godt lade sig gøre. Anskaf en træningsdragt af tykt stof. Så får du ikke så meget kuldechok. Det er bare i og op, så træningsdragten gøres våd. Så kan man sidde et stykke tid og lade vandet fra den tykke træningsdragt får tid til at trænge ind i kroppen. Og prøv så at se om du ikke bliver rask eller noget der ligner.

  Jeg plejer at sige at vindsurfere er aldrig syge, de “bader” jo både sommer og vinter.

 • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

  Skriv et svar

  Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

  *