Nyheder

Bønnedip med chlorella

4. november 2016

Dip gør bare grøntsager lidt sjovere, men det er også en mulighed for at tilsætte lidt ekstra sundhed. Som i denne bønnedip med chlorella.

Til 2-3 personer

Du skal bruge:

  • 240 g butterbeans (svarer til en dåse)
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • ½ tsk. chlorellapulver
  • 1/4 dl. vand
  • ½ spsk. olivenolie
  • 2 tsk. limesaft
  • fintrevet skal af 1/4 lime
  • 1 lille fed hvidløg
  • frisk chili – mængden afhænger af, hvor stærk du ønsker dippen
  • 1/4 tsk. salt
  • friskkværnet peber

 

Sådan gør du:

Hak chilien i helt små tern og riv hvidløget og limeskallen fint. Skyl persillen og dup den tør og hak den ligeledes fint.

Kom alle ingredienser i en foodprocessor eller brug en stavblender. Blend til du har en jævn dip og server dippen til masser af lækre grøntsager og evt. groft brød.

Dippen er også god som fyld i pitabrød eller sandwiches.

Forrige artikelFra sur til sund helt ned på celleplan

Næste artikelBeskyt nakke og skuldre med en lille indsats