Bønnesalat

Af: Trine Vesteraa, ernæringsterapeut

Har du lyst en sund og lækker bønnesalat med masser af smag og vitaminer? Så prøv denne veganske sag:

2-3 personer

Du skal bruge:

  • 250 g. kogte azuki- eller kidneybønner
  • 150 g. gulerod (skrællet vægt)
  • 1 avokado
  • 1 lille stykke frisk chili
  • 1 lille rødløg
  • ½ bundt persille
  • ½ spsk. sesamfrø
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. æblecidereddike
  • ½ tsk. dijonsennep
  • 1 fed hvidløg
  • ½ tsk. salt
  • peber

Sådan gør du:

Skær gulerødderne i mindre tern og hak løg og chili helt fint. Avokadoen skæres i tern på ca. 1 x 1 cm. Persillen skylles, duppes tør og hakkes groft.

Riv hvidløget fint eller hak det helt fint og rør det sammen med olivenolie, æblecidereddike, dijonsennep, salt og peber til en dressing.

Bland alle ingredienser til salaten sammen og vend dressingen i. Pynt evt. med ekstra persille og sesamfrø.

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*