Børn og sengetid

Mit barnebarn en dreng på snart 2 år den 7-6-06. Han er meget aktiv sidder ikke stille et øjeblik, han forstår godt når man forklarer ham at det han må og det han ikke må. Problemet er at han for 3 uger siden er kravlet ud af sin høje seng og lukker døren op går ned af trappen min datter ligger ham tilbage i seng sådan bliver han ved fra kl 1930 til 10-11 stykker. Nu er hun begyndt med at blive i værelset på en madras ved siden af sengen han ligger sig ikke til at sove, værelset er mørktlagt med et rullegardin så vi har snart prøvet alt. Du har måske en ide hvad vi kan gøre.


Tak for mailen. Der kan være tale om DAMP/ADHD. Se på www.dsgnet.dk under DAMP. Måske er årsagen, at han ikke tåler mælk, som nogen ikke kan nedbryde helt og derfor optager små kæder af aminosyrer, der kan virke som morfin i kroppen. Man kalder det protein intolerans. Se også under dette på www.dsgnet.dk
I kunne jo først og fremmest forsøge med en mælkepause (og at undgå at give ham mad med mælkpepulver i. Der står så fx kasein, kaseinat, vallepulver, valleprotein eller laktalbumin i indholdsbeskrivelsen.
Mange gode hilsener
Carsten Vagn-Hansen

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*