Børnevaccination i Corona-tiden

6. maj 2020

Vil blot høre, hvad du ville gøre. Vi har en dreng, som skal have 5 års vaccine.
Ville du gøre det nu, hvor der er covid 19? Har du erfaring med bivirkninger?
Vi har kun hørt, at de kan give ømhed på injektionsstedet.
Med venlig hilsen

Mette

Kære Mette


Det er godt at høre, at du er opmærksom på vaccinationens påvirkning af kroppen.

Der kan være forskellige bivirkninger. Fra ømhed til aluminiumsallergi og nogle dage med sygdom og i sjældne tilfælde værre bivirkninger. Først og fremmest så vil jeg anbefale, at jeres dreng er 100 % sund og rask, når han skal vaccineres.

Det vil sige, at hvis han skulle blive snottet eller andet, så få vaccinationen udsat. Der er ikke nogen regler for, hvornår han senest kan få den, så vent endelig.

Læs også: Styrk din families immunforsvar nu

Nogle læger siger, at barnet bare skal være feberfrit, men jeg vil altid anbefale at barnet er helt frisk. Kroppen skal bruge noget energi på at takle en vaccination, og det kan den bedst, hvis immunforsvaret ikke skal arbejde med andre ting samtidig.

Jeg anbefaler også at booste kroppen ekstra før og efter vaccination. Mine anbefalinger til dagligt er: En god kvalitets multivitamin, probiotika, fiskeolie (hvis man ikke spiser fisk) og ekstra D-vitamin om vinteren.

Derudover jeg give ekstra C-vitamin 3 gange dagligt plus homøopatisk Thuja D6 i en uge før og efter. C-vitamin kan være en tyggetablet på 90 mg.

Og selvfølgelig på basis af en sund og varieret kost.

Når du spørger særligt til Corona-tiden lige nu, så vil jeg holde ham hjemme fra institution i et par dage efter vaccinationen for en sikkerheds skyld, hvis det er muligt for jer.  Fordi hans immunforsvar er påvirket der.

 

De bedste æblehilsner

Anette Straadt

[relateredehistorier]

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.