Bøvl med mave og underliv

Jeg har de sidste to år haft problemer med helbredet. Først var det mest luftvejsinfektioner, men de seneste 3-4 måneder har jeg bøvlet med maven og underlivet. Jeg startede med at have for mange streptokokker i urinen, hvor jeg gik penicillin. Bagefter fik jeg Klebsiella bakterier og en ny omgang streptokokker i skeden. Jeg har smerter i maven, underlivet, blære og især svie i mit urinrør og kløe i underlivet. Jeg taber mig og har nattesved. Jeg er udredt på sygehuset, og de har ikke fundet noget, men min mave er det sidste halve år blevet anderledes tynd med lys afføring, kvalme og mavesmerter. Er kun undersøgt med afføringsprøver.

Jeg er 29 år og har altid døjet med irritabel tyktarm. Jeg tager Cantharon dråber, mælkesyrebakterier, Omnimin, Urtepensil meget længe, hvidløg, gurkemeje, ingefær og drikker gyldenris te med persillefrø og kamille. Jeg har kigget på homøopatisk medicin, og Allergica nævnte, at jeg kunne prøve Natrium comp. Hvad mener du om det? Jeg er i vildrede, frustreret og desperat.

Kirsten

 


 

Du har brug for en ernæringsterapeut, der kan hjælpe dig med at finde frem til årsagen til alle dine problemer. Der er formentlig noget i din kost, som du ikke kan tåle, og din sammensætning af tarmbakterier er blevet yderligere forstyrret af behandlingerne med antibiotika, med overvækst af candidasvampe og sygdomsfremkaldende bakterier. Du kan finde en ernæringsterapeut på www.detforening.dk. Hun kan hjælpe dig med både din kost og dine mavefunktion, men du skal være indstillet på at skulle betale for en grundig analyse af din afføring, sammensætningen af den og af dine reaktioner på det, du spiser. Ernæringsterapeuten kan henvise til dette, og du skal desværre ikke regne med, du kan få ret meget ud af afføringsprøverne på sygehuset.

Du har problemer med hele din fordøjelse og måske også med leveren, der er en vigtig medspiller og eventuelt kan være belastet af de utroligt mange naturmidler, du tager. Jeg har stor respekt for homøopatisk behandling, men i dit tilfælde mener jeg ikke, at det er nok, og det er vigtigt, at du får påvist en årsag og får en målrettet behandling.

Mange gode hilsener

Carsten Vagn-Hansen

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*