Bolsjebedesalat med mangodressing

Af: Julie Gråbech

Foto: Fra bogen ‘Vegansk til børn’

Julie Gråbech: Superskøn og farverig bolsjebedesalat, der tager sig utrolig indbydende ud. Mangodressingen har en dejlig syrlig-sød smag, som børnene vil elske.

3 portioner

Du skal bruge:

Salat:

  • 3 små bolsjebeder
  • 2/3 moden mango
  • 50 g vegansk feta
  • 30 g pinjekerner

Mangodressing:

  • 1/3 moden mango
  • saft fra 1 appelsin
  • 1 tsk æblecidereddike
  • 1 tsk agavesirup
  • et drys peber
  • et drys salt

Sådan gør du:

Salat:

Bolsjebeder skrælles og skæres på et mandolinjern i papirtynde skiver.

Mangoen skæres i mindre, aflange stykker. Den veganske feta skæres i små firkanter.

Pinjekernerne ristes gyldne på en varm, tør pande. Det hele til din bolsjebedesalat anrettes på et fad.

Mangodressing:

Mango skæres i mindre stykker og blendes sammen med appelsinsaft, æblecidereddike, agavesirup, peber og salt til en ensartet dressing.

Lidt af dressingen stænkes hen over salaten, og resten kommes i en lille skål og serveres sammen med din bolsjebedesalat.

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*