Julie Gråbech: Superskøn og farverig bolsjebedesalat, der tager sig utrolig indbydende ud. Mangodressingen har en dejlig syrlig-sød smag, som børnene vil elske.
3 portioner
Salat:
Mangodressing:
Salat:
Bolsjebeder skrælles og skæres på et mandolinjern i papirtynde skiver.
Mangoen skæres i mindre, aflange stykker. Den veganske feta skæres i små firkanter.
Pinjekernerne ristes gyldne på en varm, tør pande. Det hele til din bolsjebedesalat anrettes på et fad.
Mangodressing:
Mango skæres i mindre stykker og blendes sammen med appelsinsaft, æblecidereddike, agavesirup, peber og salt til en ensartet dressing.
Lidt af dressingen stænkes hen over salaten, og resten kommes i en lille skål og serveres sammen med din bolsjebedesalat.
Forrige artikelGrønne rengøringsmidler? Rent hjem med ren samvittighed
Næste artikelProjekt barn: Mænd kan også forbedre deres fertilitet