Nyheder

Boost dit immunforsvar til efteråret

Efteråret er højsæson for vira. Det kræver et stærkt immunforsvar at slippe for snue, ondt i halsen eller et par dage på langs. Heldigvis er der hjælp at hente i naturen.

Foto: Shutterstock
20. september 2023

Efteråret er højsæson for vira. Det kræver et stærkt immunforsvar at slippe for snue, ondt i halsen eller et par dage på langs. Heldigvis er der hjælp at hente i naturen.

Når temperaturen falder, og du igen begynder at opholde dig hovedparten af tiden indendørs, er du ekstra udsat for vira og infektioner. Der er flere teorier, der afdækker årsagen til, at de fleste af os mest er syge i årets kolde måneder. Et af de nyeste studier konkluderer, at det simpelthen er nedkølingen af næsen, der gør det yderste immunforsvar i næseborene mindre effektivt.

Men uanset den præcise årsag er det i sidste ende immunforsvarets kampkraft, der er det afgørende. Immunforsvarets tilstand er afhængig af flere faktorer – stress og for lidt søvn er den rene gift. Det, du spiser og drikker, har naturligvis også en stor betydning.

Ingefærsaft og acerola booster immunforsvar

Med den økologiske drik Vita Biosa Ingefær kan du gå efteråret trygt i møde.

Drikken er fermenteret med mælkesyrebakterier, urter, koldpresset ingefærsaft og acerola.

Acerola er et kraftfuldt bær fra Sydamerika, der har et naturligt højt indhold af vitamin C. Det bidrager til et normalt stofskifte, dannelsen af kollagen, beskyttelse af cellerne mod oxidativ stress, styrker immunsystemets normale funktion og bidrager til at mindske udmattelse og træthed.

Findes i fire smagsvarianter

Det anbefales, at du tager et shot på 20-30 ml én til flere gange dagligt, som kan drikkes på tom mave eller i forbindelse med måltider – rent eller blandet med: vand, smoothie eller juice. Drikkes umiddelbart efter opblanding.

Vita Biosa findes i fire forskellige varianter – henholdsvis Original, Bær, Hyben og Ingefær. Vita Biosa er fri for sukker, mælk, gluten og er ikke pasteuriseret. Alle ingredienser i Vita Biosa er 100% naturlige og økologiske. Vita BIosa er registret hos Vegan Society og kan derfor trygt anvendes, hvis man har en vegansk livsstil eller af personer med mælkeallergi og laktoseintolerance.

Vita Biosa fremstilles ved fermentering, hvor sukkerindholdet omsættes til organiske syrer (primært mælkesyre og eddikesyre), der gør Vita Biosa selvkonserverende og sammen med de 19 urter, giver drikken en unik og syrlig smag. Det er helt normalt, at smagen varierer fra gang til gang – det er blot charmen ved den naturlige proces.

Bæredygtig, dansk produktion

Vita Biosa fremstilles i Danmark af Biosa, der arbejder med det formål at hjælpe mennesker, dyr og miljøet til at opnå naturlig bedre sundhed. De er førende i at producere produkter baseret på mælkesyrebakterier og andre mikroorganismer gennem fermenteringsprocesser. Virksomheden har desuden en bæredygtig tilgang til sundhed og miljø. Derfor benytter de:

• Genbrugt PET-plastik (RPET) til deres flasker.

• Økologiske ingredienser i alle produkter.

• Energi fra danske vindmøller i hele produktionen.

Forrige artikelKåldolmere med grønt fyld

Næste artikelFra Zzz til Zink