Nyheder

Boost immunforsvaret med klassiker

Foråret er på vej, men risikoen for at blive smittet med en virus er ikke mindre. Det er nu, immunsystemet skal have et ekstra boost.

Foto: Shutterstock
22. februar 2023

Foråret er på vej, men risikoen for at blive smittet med en virus er ikke mindre. Det er nu, immunsystemet skal have et ekstra boost.  

Du kender det sikkert godt: Forårets første sol har tvunget vintertøjet og alle vejrlige forbehold ind bagerst i skabet, og du har besluttet, at livet skal leves. Lige nu. Det giver bagslag, og pludselig slår blærebetændelse, halsbetændelse, bihulebetændelse eller deslige dit humør helt tilbage til det mørkeste januar.  

Gå foråret i møde med styrket immunsystem

Kådheden hverken kan eller skal du gøre noget ved. Det er bare livsglæden, som får et ekstra spark. Men du kan styrke dit immunforsvar, så du bedre står imod de vira og den kulde, der stadig er i luften. Med et optimeret immunforsvar står du bedre igennem den kommende tid, der vil være et skiftende miks af vinter og forår. 

Der findes massevis af kosttilskud på markedet, der er skabt til at styrke dit immunforsvar. Hvis du sværger til en klassiker, kommer du ikke udenom Natur-Drogeriets Urte-pensil. Produktet har været lidt af en bestseller siden 1976.  

Echinacea bidrager til immunsystemet

Det er ikke uden grund, at produktet efter næsten 50 år stadig er populært. Urte-pensil er en særlig udvalgt blanding af grønne urter og rødder, som skulle have særlig positiv indvirkning på immunsystemet. En af disse urter er velkendte Echinacea, der bidrager til immunsystemets normale funktion. 

 Urte-pensil har vist sig at øge kroppens forsvarsmekanismer i så høj grad, at betændelser kan helbredes. Urte-pensil kan løse problemer som halsbetændelse, forkølelsessår, bihulebetændelse, mavekatar, tyktarmsbetændelser, urinvejsbetændelser og blærekatar med videre. 

Nedkæmp sygdomme uden bivirkninger

Præparaterne kan anvendes uden risiko for bivirkninger, såsom ødelagt tarmflora, træthed eller anden svækkelse af kroppens immunforsvar. Det er ellers kendte bivirkninger af antibiotika og penicillin.  

Urte-pensil indeholder blandt andet askeblade, bukkehornsfrø, propolisekstrakt, brudurt, tormentilrod og echinacea. 

Du finder blandt andet Urte-pensil i helsekostforretninger.

Forrige artikelStyrk huden med collagen

Næste artikelMental sundhed styrker formen

Thomas la Cour

Journalist