Brændenældejuice med rønnebær

Af: Birgit Rothmann

Foto: Tina Brok Hansen

Det skal du bruge

Et par store håndfulde brændenælder

1 citron

2 æbler

2 cm ingefær

1 broccolistok eller blomkålsblade

1 spsk hørfrøolie

1 håndfuld rønnebær

Sådan gør du

Pluk kun friske skud af brændenælder uden alt for meget stilk. Husk handsker! Skyl skuddene under vandhanen. Skær citronen og æblerne i både med skræl på.

Skær ingefær og broccolistok eller blomkålsblade i mindre stykker. Lidt ad gangen og skiftevis køres ingredienserne igennem juicemaskinen.

Til sidst blendes rønnebærrene og kommes i juicen, da vi i denne juice gerne vil have alt fra rønnebærrene med.

Fra bogen “Høst fra træerne” af Birgit Rothmann.

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*