Brændende fodsåler 

Hvorfor får man en brændende følelse under sine fodsåler?

Jeg sover med ispose om natten, har fået indlæg ved fodspecialist osv.

Jeg har dog Morbus Addison og type 2 diabetes, som jeg er i behandling for.

Mvh K 
 


 

Der er mange forskellige årsager til brændende fodsåler. Med de diagnoser, du har, er mit bedste bud, at det er en senkomplikation til din type 2 diabetes i form af neuropati. De fleste får nedsat følsomhed i fødderne, men nogle beretter om brændende smerter.  

Dog skal man også være opmærksom på andre årsager som B12-vitaminmangel, som bl.a. kan opstå grundet malabsorption eller indtag af Metformin (den hyppigst anvendte medicin til type 2 diabetes).  

Jeg tænker dog, at din egen læge har taget stilling til disse ved en årskontrol.  

Du kan med fordel tage tilskuddet alfaliponsyre, som er en meget stærk antioxidant og virker beskyttende ift. udvikling af neuropati hos diabetikere.  

God bedring 

Mvh Maria Langbak 

1 kommentar

  • Kirsten siger:

    Jeg har også haft de smertende fødder/ fodsåler, jeg blev af Carsten Vagn-Hansen anbefalet at go i MBT SKO, jeg kendte dem ikke, men søgte på nettet og snakkede med kiropraktor,- og jeg har nu gået i disse sko i mange år og har ikke mere smerter i fødder, med mindre jeg igen forsøger med alm.sko,så det gør jeg ikke mere. MBT SKO kaldes også for vippesko i folkemunde, men de hjælper. De er dyre, men holder i flere år,da det er virkelig god kvalitet.

  • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

    Skriv et svar

    Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

    *