Mad

Broccoli-blomkåls couscous

10. juli 2015

Tilbehøret til dine grillretter kan med fordel bestå af masser af grønt – f.eks. denne bombe af en grøn broccoli-blomkåls couscous.

Til 4 personer

Du skal bruge:

200 g. broccoli

200 g. blomkål

10 abrikoser

2 gulerod

40 g. hasselnødder

2 håndfuld blandet frisk persille, basilikum og dild

2 spsk. olivenolie

2 tsk. citronsaft

salt og friskkværnet peber

Sådan gør du:

Del blomkål og broccoli i mindre buketter og kom dem i en skål, hvor de overhældes med kogende vand.

Lad dem stå i vandet i 1-2 minutter og hæld vandet fra i. Skyl dem under den kolde hane, så de køles ned igen. Slyng broccolien og blomkålen i en salatslynge og kom dem herefter i foodprocessoren.

Kør til du har en findelt masse, der minder om couscous.

Skær gulerødderne og abrikoserne i små tern. Hak hasselnødderne og krydderurterne groft.

Rør olie, citronsaft, salt og peber sammen til en dressing. Vend alle ingredienserne sammen og lad salaten trække lidt inden servering.

Forrige artikelDårlig søvn ødelægger dit helbred

Næste artikelSmilets magi – en vej til større glæde og ro