Nyheder

Bruce Lipton i København

3. oktober 2012

Forfatteren til “Intelligente Celler”, Bruce Lipton, gæster København den 12. og 13. oktober. Du kan opleve ham til to forskellige seminarer på Crown Plaza.

Den verdenskendte, amerikanske videnskabsmand og forfatter Bruce Lipton er kendt for at gøre sammenhængen mellem biologi, psykologi og spiritualitet begribelig. “Intelligente Celler” blev en bestseller, og tidligere i år kunne du blandt andet opleve ham i DR-programserien “Sjæl og Videnskab”, der blev set af 900.000 mennesker. Du kan se et af programmerne her.

Bruce Lipton og forelskelse

Fredag og lørdag den 12. og 13. oktober besøger Lipton København. Han kan opleves på hotellet Crown Plaza på Amager.

Fredag aften står han for seminaret “The honeymoon effect – the science of creating heaven on earth”. Her tager han udgangspunkt i forelskelsen, der af somme opfattes som momentan sindssyge, men som også giver balance og uudtømmelig energi. Vi kan alt, når vi er forelskede – eller det tror vi i hvert fald. Men hvor kommer denne følelse fra? Den kommer af kemi. Kemi, der skabes i hjernen. Bruce Lipton vil på seminaret vise veje til at genskabe den kemi, så livet fyldes med energi og glæde. Det er det, han kalder “the honeymoon effect”.

Aftenseminaret varer fra klokken 19 til 22, og deltagerbetalingen er kr. 595,-

Dagseminar om en ny bevidsthed

Dagen efter, lørdag den 13. oktober, er der dagseminar fra klokken 9 til 17. Her er overskriften “The biology of belief & spontaneous evolution”. Det er en workshop på otte timer, hvor Bruce Lipton vil klarlægge, hvorfor vi ikke er ofre for vores gener men alle har kapacitet til et liv med overflod af sundhed, glæde og kærlighed.

Han vil blandt andet tale om, hvorda vi som mennesker og menneskehed holdes os selv fastlåste i status quo gennem falske overbevisninger. Han vil tale om en ny bevidsthed, der kan muliggøre en personlig og global transformation. Han vil får dig til at forstå, hvordan du gennem bevidsthed kan styre din egen biologi og liv.

Dagseminaret koster kr. 1295,-. Hvis du køber både aften og dagseminar, er der en besparelse på kr. 395,- Partoutbillet til begge arrangementer koster kr. 1495,-.

Du kan læse mere om arrangementet her.

Du kan få smagsprøver på Bruce Lipton ved nedenstående links. Det er et interview foretaget af arrangøren ved et lignende seminar i 2011. Interviewet er delt op i fire bidder.

Interview del 1

Interview del 2

Interview del 3

Interview del 4

Forrige artikelNyd de danske æbler nu

Næste artikelGrønsager med skønt dip