Bruge creme som rens

På min ferie stod jeg pludselig og manglede en ansigtsrens (havde glemt min Dr. Hauschka derhjemme, desværre) og kunne ikke få andet en ”standard” rens, og det havde jeg ikke lyst til at bruge på min hud. Så i stedet brugte jeg lidt af min dagcreme (kvædecremen). Bagefter har jeg tænkt, at det da var lettere, hvis man kunne nøjes med at tage cremen med i toilettasken, men er det ok?

Venlig hilsen Dea


Som en nødløsning vil jeg sige ja. Jeg ville også have gjort det samme som dig: hellere en lidt ”skævere” rens end en ”kemisk” rens, hvis du forstår. Dr. Hauschka bruger jo nogle fantastisk lækre olier i deres produkter, og eftersom de fleste olier er rigtig gode til at ”opløse” skidt, snavs og makeup, er det slet ikke så dårlig en erstatning. På længere sigt vil jeg dog anbefale at du bruger en rigtig rens, men i en håndevending er det klart et rigtig godt alternativ. Godt fundet på!

Med venlig hilsen

Katja

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*