Brusk mod knirkende knæ?

Jeg vil lige høre dig angående Brusk Lenk Pulver – jeg har meget knirkende knæ.

Jeg prøver at dyrke meget motion, det skulle helst ikke udvikle sig.

Kan jeg forebygge med Brusk Lenk Pulver? Jeg tager i forvejen vitaminer og kalk +K , magnesium og Omega 3. Kan det blive for meget med pulveret, jeg er i vildrede og hører meget gerne nærmere

Med venlig hilsen

B

 


Tak for mailen.

Der er flere muligheder til at forebygge nedbrydning af ledbrusken og ledsmerter.

Først og fremmest skal man tabe sig, hvis man er overvægtig, så leddene ikke belastes mere end højst nødvendigt.

Kosten spiller en central rolle, således margariner, blandingsprodukter og billige olier undgås. Der skal være vægt på fisk og lyst kød frem for rødt kød. Grøntsager, frugt og bær skal fylde meget i kosten, og de dårlige olier skiftes ud med gode olier fra f.eks. fisk, hørfrø, oliven, nødder, kerner og avokado.

Desuden kan urter og krydderier som gurkemeje og ingefær være gode at bruge flittigt i maden og/eller som tilskud.

Vitaminer og mineraler har også betydning for leddene. D-vitamin er f.eks. vigtig for normal knogledannelse, og C-vitamin er vigtig for dannelsen af kollagen.

Du kan sagtens bruge Brusk Lenk, og det bliver ikke for meget sammen med de andre ting, du tager. Der er flere produkter på markedet, der kan bruges til at forebygge og lindre ledproblemer, og nogle gange må man prøve sig lidt frem, før man finder den bedste løsning. Spørg evt. i din lokale helsekost eller få vejledning af en ernæringsterapeut eller kostvejleder. 

Mange hilsner fra

Trine Vesteraa, ernæringsterapeut

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*