Opskrifter

Bulgur Pilavi

25. september 2009

Lækker mad på ingen tid

– når bulgur skal klædes ordentligt på

6-8 portioner

500 g hel spinat (frossen)

1 spsk. olie

100 g porre i skiver (frosne)

125 g fetaost, smuldret

90 g cheddarost, revet

5 æg, let sammenpiskede

16 ark filodej

1/3 dl olivenolie

1 stk æg, til pensling

100 g mandler, hakkede

1 spsk sesamfrø

salt og peber

Varm olien og sauter løgene til de er klare – tilsæt nudlerne. Fortsæt med at sautere indtil det er let gyldent. Kom bulguren i en sigte og skyl kort under rindende vand og kom det op i sauterpanden. Tilsæt grønsagsbouillonen og smag til med salt og peber. Dæk sauterpanden med et låg og lad det simre meget let i -7 minutter, retten skal være tør. Lad retten stå og trække i min 10 minutter inden servering.

Bulgur Pilavien vil holde sig frisk, dækket med et klæde i ca. 1 time og det vil kunne genopvarmes næste dag, hvis der tilsættes 2-3 spsk. vand.

Forrige artikelHassel-/valnøddebrød

Næste artikelBroccoli-timbaler