– når bulgur skal klædes ordentligt på
6-8 portioner
500 g hel spinat (frossen)
1 spsk. olie
100 g porre i skiver (frosne)
125 g fetaost, smuldret
90 g cheddarost, revet
5 æg, let sammenpiskede
16 ark filodej
1/3 dl olivenolie
1 stk æg, til pensling
100 g mandler, hakkede
1 spsk sesamfrø
salt og peber
Varm olien og sauter løgene til de er klare – tilsæt nudlerne. Fortsæt med at sautere indtil det er let gyldent. Kom bulguren i en sigte og skyl kort under rindende vand og kom det op i sauterpanden. Tilsæt grønsagsbouillonen og smag til med salt og peber. Dæk sauterpanden med et låg og lad det simre meget let i -7 minutter, retten skal være tør. Lad retten stå og trække i min 10 minutter inden servering.
Bulgur Pilavien vil holde sig frisk, dækket med et klæde i ca. 1 time og det vil kunne genopvarmes næste dag, hvis der tilsættes 2-3 spsk. vand.