Bumser i sen alder

HJÆLP! Jeg er ved at blive tosset af min hud. Den har egentlig ikke generet mig før, men den er begyndt at blive bumset, og jeg kan ikke holde fingrene væk! Jeg er 28 år, spiser sundt, tager ikke p-piller, ryger ikke og dyrker ok med motion. Jeg bor i en lille by så jeg har ikke lige en kosmetolog om hjørnet, der kan hjælpe mig, så jeg håber, du kan.

Kærlig hilsen Maria M


Først og fremmest: tag det helt roooligt. Du forværrer kun din hud ved at stresse den. Ang. pilleriet så er der ingen anden udvej: du SKAL stoppe med at pille, ellers får din hud virkelig svært ved at reparere sig selv. Da kosmetologens hjælp ikke er lige om hjørnet, så vil jeg foreslå dig at købe en kraftig frugtsyre, helst med naturlige frugtsyrer, og duppe den på urenhederne, når de begynder at myldre frem. Det plejer at være rigtig effektivt til at stoppe dem, og så er der en chance for at du kan lade være med at pille i dem. Du skriver ikke hvorhenne i ansigtet, dine urenheder kommer, hvis det er på kæben kan det skyldes din hormonbalance og er derfor helt naturlig før/under/efter menstruation. Drik også rigeligt med vand, hvis du ikke allerede gør det, brug en god genopbyggende olie om natten og sæt dig så ellers på dine hænder, så du rør så lidt som muligt ved dit ansigt. Hvis det ikke hjælper indenfor et par måneder, så synes jeg, det er værd at rejse efter en god kosmetolog, så du kan få skræddersyet din hudpleje. Og ellers er du velkommen til at skrive igen.

Katja

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*