Økologisk dyrevelfærd forenet med nærmest syndig velsmag for alle kødspisere.
Til 4 personer
4 burgerbøffer af økologisk oksekød
2 fed hvidløg
Salt, peber
2 store porto bello svampe
2 bøf tomater
12 skiver chorizo
1 tsk timian eller 1 spsk friske timianblade
1 tsk røget paprika
100 g gorgonzola
4 skiver brød gerne groft
Spæde og sprøde salater
Bøfferne brunes hurtigt på en pande og lægges på en bageplade. Krydr med hvidløg, salt og peber.
Skær svampe og tomater i skiver og læg dem taglagt sammen med chorizo oven på bøfferne. Krydr med en blanding af timian og paprika.
Bag bøfferne ca. 10 min. ved 220°C.
Skær osten i fire lige store stykker, læg den øverst og bag endnu 4 min. til osten begynder at smelte.
Rist brødene. Anret bøfferne på en bund af salat og lad brødet hvile ind over.