Opskrifter

Burgerbøf med svampe & gorgonzola

18. november 2012

Økologisk dyrevelfærd forenet med nærmest syndig velsmag for alle kødspisere.

Til 4 personer


Du skal bruge:

4 burgerbøffer af økologisk oksekød

2 fed hvidløg

Salt, peber

2 store porto bello svampe

2 bøf tomater

12 skiver chorizo

1 tsk timian eller 1 spsk friske timianblade

1 tsk røget paprika

100 g gorgonzola

4 skiver brød gerne groft

Spæde og sprøde salater

Sådan gør du:

Bøfferne brunes hurtigt på en pande og lægges på en bageplade. Krydr med hvidløg, salt og peber.

Skær svampe og tomater i skiver og læg dem taglagt sammen med chorizo oven på bøfferne. Krydr med en blanding af timian og paprika.

Bag bøfferne ca. 10 min. ved 220°C.

Skær osten i fire lige store stykker, læg den øverst og bag endnu 4 min. til osten begynder at smelte.

Rist brødene. Anret bøfferne på en bund af salat og lad brødet hvile ind over.

Forrige artikelTænderne sladrer

Næste artikelSådan holder frugt og grønt bedst