C-vitamin uden mavepine

Jeg ønsker at give min datter på 3 år et tilskud med C-vitamin ud over hendes multivitamin. Hun er lige startet i børnehave, så vi er ofte ramt af sygdom.

Jeg har forsøgt med dråber fra Natures Aid, men min datter har en meget sensitiv mave, så hun får ondt i maven af dem.

Kan du anbefale et andet produkt? 

Venlig hilsen Zofia 

 


 

Dejligt, at du har lyst at give din datter ekstra C-vitamin. C-vitamin er blandt andet vigtigt for immunforsvaret, for bindevævet med mere. 

Der er som regel en lille smule C-vitamin i en multivitamin, men der kan være god mening i at give ekstra, og særligt i perioder hvor man gerne vil give immunforsvaret et ekstra boost. 

C-vitamin er et meget ufarligt vitamin. Det er vandopløseligt og ophobes ikke i kroppen. 

Når din datter oplever reaktion på selv små mængder, kunne det godt tyde på, at hun har en sensitiv mave, som du også beskriver. Hvis du gerne vil styrke maven helt generelt, kan du f.eks. gøre det med bonebroth, probitika og sunde fedtstoffer. 

En mild måde at give din datter ekstra C-vitamin på, kunne være med hybenpulver eller Camu Camu pulver. Du kan f.eks. drysse på grød, blande i smoothie eller lignende. 

Du kan også med fordel bruge bær og frosset grønkål i smoothies.  

De bedste æblehilsner fra Anette Straadt 

Naturlig sundhedsplejerske 

www.æblebørn.dk 

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*