Candidasvamp

Jeg er 51 år gammel og har de seneste 8 år kæmpet med candidasvamp, primært i tarmen. Jeg fik i 1998 stillet diagnosen leaky gut symdrome, og havde på det tidspunkt udviklet intolerence overfor næsten alle fødevarer, herunder osse grøntsager. Jeg spiser nu mange grøntsager igen, og har jeg gennem de sidste fire år, ved aldrig at spise sukker og hvede, og ved en yderst begrænst indtagelse øvrige stivelsesholdige fødevarer – i lange perioder kunnet holde candidasvampen i skak. Jeg har dog til stadighed forstoppelse. Nu er svampen der igen, kommer ca. med 5 mdrs. mellemrum. Har I et godt råd?


Tak for mailen. Jeg vil råde dig til at læse min bog “Maven – din bedste ven. Sundhed fra mund til bund”. I den kan du finde svar på alle dine spørgsmål vedrørende candidasvampe, utæt tarm, forstoppelse mm. Du kan også finde dele af bogen på hjemmesiden www.dsgnet.dk hvor alle mine artikler ligger.
Mange gode hilsener
Carsten Vagn-Hansen

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*