Opskrifter

Chokoladekage

7. februar 2012

Lækker anderledes chokoladekage lavet på dadler og mandler i stedet for sukker.

 

Du skal bruge:

300 g dadler

200 g mandler

3 spsk. ren kakao-pulver

75 g kokosolie

2 modne bananer

1 tsk. vaniljepulver

2 tsk. kanel

½ knsp. salt

6 æg

Pynt:

Hakkede hasselnødder

Sådan gør du:

Kom alle ingredienserne i foodprocessoren, og kør dejen til en jævn masse.

Beklæd en rund form med bagepapir.

Fordel dejen i formen, og drys med grofthakkede hasselnødder på toppen.

Bag ved 175 grader i cirka 40 minutter.

TIP

Kagen kan holde sig tre dage i køleskab. Den er også velegnet til at fryse.

Dejen kan også bages i muffinforme i cirka 25 minutter.

 

Fra Pia Krøyers “Sundt sødt”.

Forrige artikelSundt sødt: Det er stadig syndigt …

Næste artikelKryddermuffins