Coronavaccinen eller ej?

Min mand er 73 år og lider af parkinson og begyndende demens, som han er medicineret for.

Jeg er 71, opereret for brystkræft i 2004 med efterfølgende strålebehandling. Kræften er ikke vendt tilbage. Jeg prøver at leve økologisk og har siden min kræftdiagnose taget kosttilskud efter råd fra Carsten og andre gode mennesker.

Jeg tager 50 mikrogram Eltroxin for stofskiftet og 50 mg Losartankalium for blodtrykket. 

Snart får vi tilbudt coronavaccinen, som vi ikke har lyst til at tage imod, da vi har forstået, den vil påvirke vores gener. Men måske er det uklogt at sige nej tak. 

Hvad vil I råde os til? 

Hilsen fra hustruen 

 


 

Hvorvidt I skal sige ja tak til coronavaccinen er et meget svært spørgsmål at svare på over en brevkasse.  

Coronavaccinen er fremstillet med en ny teknologi, så den sætter gang i kroppens antistofproduktion på en anden måde end tidligere vacciner. Derfor kender man desværre heller ikke så meget til langtidseffekten af vaccinen både hvad angår virkning og bivirkning.   

Ligesom med alt andet medicin skal man altid opveje virkning mod eventuelle bivirkninger. Dette er en individuel proces, som kræver indsigt i det fulde helbredsbillede. Mit bedste råd vil derfor være at tage kontakt til egen læge og få en god snak omkring jeres betænkeligheder.  

Mvh Maria, Naturlægen.com 

1 kommentar

  • Niels Christensen siger:

    Mange eksperter, også danske eksperter som professor Christine Stabell Benn og overlæge Kim Warming er enige om at fravælge vaccinen. Advisory Committee on Immunization Practices i USA havde i december gjort op, at 2,79% af covid-19 vaccinerede fik så alvorlige bivirkninger, at de krævede pleje fra sundhedspersonale. Covid-19 vaccinen er formentlig den farligeste vaccine på markedet i dag, og det er min vurdering af vaccinen er mere farlig end covid-19.

  • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

    Skriv et svar

    Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

    *