D-vitamin og mælkesyrebakterier til baby

Jeg er netop startet på at give vores nyfødte datter D-dråber af mærket Nordisk Family, som består af økologisk ekstra jomfru olivenolie og D3-vitamin. 

Nu er jeg så kommet i tanker om, at jeg til vores søn brugte D-dråber fra Lactocare, hvori der også var mælkesyrebakterier, som jeg gerne vil have, at begge mine børn får. 

Jeg ammer vores datter og tager selv tilskud af Lactocare Pregnant (som jeg gjorde gennem min graviditet), og jeg vil derfor høre, om du tænker, at dette er tilstrækkeligt til, at hun også får de mælkesyrebakterier, hun skal have. Eller om jeg bør skifte til D-dråberne med mælkesyrebakterier i? 

Venlig hilsen T 

 


 

Mælkesyrebakterier har vist rigtig mange gode og vigtige egenskaber. Ikke mindst på immunforsvaret og på hjernen.  

Mælkesyrebakterier findes i modermælken. Hvis mor har en god og sund bakteriebalance i kroppen, vil det derfor gives videre til baby via modermælken. Så det er rigtig dejligt, at du ammer din datter. 

Som du skriver er det også muligt at give mælkesyrebakterier direkte til baby f.eks. via dråber. 

Hvis du selv er sund og rask, og din baby også sund og trives godt, så er det fint, at hun får igennem dig. 

Jeg vil dog foreslå at skifte til et lidt stærkere og bredere produkt. Lactocare Pregnant har kun 3 forskellige stammer og kun 3 milliarder bakterier i en dagsdosis. Det er ikke så meget. Jeg vil foreslå f.eks. Multidophilus 12 i stedet. 

Og husk så selvfølgelig masser af sunde grøntsager med fibre til de gode tarmbakterier. Gerne 600-1000 g om dagen. 

Samt at undgå mad, der ikke er godt for tarmbakterierne, f.eks. raffineret mad, sukker, konserveringsmidler og kemiske sødemidler. 

Hvis enten du eller din datter bøvler lidt med fordøjelsen og/eller immunforsvaret, så vil jeg anbefale at du giver mælkesyrebakterier direkte til din datter også. Lactocare baby er et fint produkt. Du kan med fordel kombinere med Duo-D dråber for at få flere forskellige stammer med. Du kan give hver 2. dag med hver.  

God fornøjelse med din datter. 

De bedste æblehilsner fra Anette Straadt 

Naturlig sundhedsplejerske 

www.æblebørn.dk 

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*