Opskrifter

Dadeldrøm

6. september 2010

Når fest, fødselsdage eller forkælelse kalder, er dadler og nødder et sikkert par.

500 g dadler uden sten 200 g mandler/nødder 100 g kokosfedt/olivenolie 3 stk. kanel 2 tsk ingefærpulver eller fristrevet ingefær 2 spsk kakao 6 æg Evt. 72% chokolade Dadler, mandler, kokosfedt samt de øvrige tørre ingredienser blendes til en ensartet masse. Æg tilsættes et ad gangen og blendes forsigtigt med. Chokoladen hakkes groft og vendes let i. Kagen bages i en tærteform ved 200 grader ca. 30 minutter. Kagen skal muligvis bages længere, så tjek om den er gennembagt på midten, før du tager den ud.

Fra bogen “Sundere Sødt” af Helle Kofoed.

Forrige artikelMarcipankager

Næste artikelGlutenfrie kokusmuffins