De bedste tilskud til 6-årige?

Vi har tvillinger på 6 år, som er født helt tilbage i uge 25. De trives og har det godt.

Efter et foredrag hos dig, da de var i deres første leveår, startede vi op med 1/2 tsk fiskeolie (Arctic D Cod liver Oil), 5 dråber Biogaia dråber to-tre gange om ugen, og vitaminpille som tilskud dagligt.

Og de får det fortsat, og jeg er overbevist, om det har styrket dem, idet de ikke tit er syge.

Mit spørgsmål er nu, at jeg lige har læst en artikel om fiskeolien Eye Q. Er det bedre at give dem den?

Og skal vi øge mængden til 1 tsk. nu, hvor de er blevet 6 år?

Mvh

Tvillingemoderen 

 


 

Dejligt at høre, at dine børn har det godt. Og det er rigtig godt at høre, at du booster dem indefra med gode tilskud. Der er ingen tvivl om, at vitaminer, gode omega 3-fedtsyrer og ikke mindst mælkesyrebakterier betyder rigtigt meget for immunforsvaret.

Bio Gaia indeholder kun en enkelt type mælkesyrebakterier. Og nu da de er 6 år, vil de have rigtigt godt af et produkt, der er mere bredt sammensat og som passer bedre til deres alderstrin. Jeg vil anbefale dig at finde et produkt til børn med tilskud af både bifidobakterier og lactobacillus-bakterier. Det kunne f.eks. være Pure Biotic Baby (som også passer godt til 6-årige).

Med hensyn til fiskeolie, så anbefaler jeg, at man giver en olie, der indeholder gode mængder af både DHA og EPA. Det skal være uden tungmetaller, og det skal være frisk. Derfor anbefaler jeg, at du fortsætter med Nordic Naturals. EyeQ indeholder nemlig ikke så meget DHA i et enkelt tilskud. DHA er vigtige byggesten i hjernen.

Det vil være fint at sætte mængden op til en tsk daglig.

De bedste hilsner

Anette Straadt, sundhedsplejerske

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*