De smertestillende piller er med laktose

Jeg har post-herpetiske smerter, og hele forløbet er nu i 9. uge. Jeg er blevet ordineret Lyrica (Pregabalin). Men jeg er meget i tvivl. For det første fordi der er laktose i! Og jeg er allergisk over for laktose. Og min lever er meget følsom. Jeg får meget nemt kvalme – ved den mindste, leveruvenlige mad. Måske er det ikke det værd, at jeg tager denne medicin? Har I hørt godt om akupunktur eller zoneterapi? Indtil nu har jeg prøvet forskellige typer homøopatisk medicin uden held.

Mange tak for jeres svar.

Mvh Hélène

 


 

Postherpetiske smerter kan være meget smertefulde, og derfor kan smertestillende medicin være tillokkende.

Lyrica er en type af medicin, som hos nogle er ganske effektiv ved nervesmerter. Samtidig kan det dog have en række trælse bivirkninger. Særligt, hvis man er allergisk for et af indholdsstofferne. Om det er værd for dig at prøve, må være en individuel vurdering.

Min erfaring er, at en kombination af akupunktur, vitaminer/mineraler og urter kan være en god støtte under forløbet.

Et godt B-vitamin kompleks og magnesium er basis, mens særligt urten perikon er effektiv. Perikon er kendt for både at være virushæmmende og nervestyrkende. Dog skal man være varsom, hvis man får anden medicin, da Perikon kan ændre omsætningen af disse. Derudover kan du supplere med gotu kola, som er nervestyrkende, og gurkemeje, som virker antiinflammatorisk og er god for leveren.

Husk ligeledes en god og nærende anti-inflammatorisk kost med sunde fedtstoffer.

God bedring

Mvh

Maria Pinderup Langbak

Naturlægen.com

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*