Opskrifter

Drue/avocadosalat

24. november 2010

Grøn og lilla – med klorofyl, der udrenser og antioxidanter, der beskytter.

2 personer

4 forårsløg

1 spsk. olivenolie

1-2 kviste frisk timian

2 spsk. frisk koriander

Kryddersalt

Krydderpeber

1 fed hvidløg

1 tsk. sød sennep

1 tsk. hvid balsamico

2 håndfulde rucola

1 håndfuld spinatblade

100 g blå druer

1 avocado

Evt. 1 forårsløg til pynt

Sådan gør du:

Skær forårsløgene i 4-5 stykker, skær stykkerne i halve på langs og derefter i strimler. Sauter dem i olien sammen med timian, koriander, salt og peber, til de begynder at tage farve. Tilsæt fintrevet hvidløg, og vend det rundt i forårsløgene.

Rør sennep og balsamico sammen, og vend også det i forårsløgene. Halver druerne. Befri avocadoen for skræl og sten og skær den i skiver.

Anret den skyllede og afdryppede rucola og spinat på 2 tallerkner. Kom forårsløgblandingen på. Pynt med avocado og druer og evt. lidt frisk forårsløg.

Fra Lene Hanssons “Greatest Hits”.

Forrige artikelBloody Mary-suppe med kalkun

Næste artikelAnanaslækkeri med jordbær – smoothie