Nyheder

Du kan stadig nå den
sommerslanke linje

19. juni 2009

Er du inviteret til bryllup i løbet af sommeren og gerne vil vise dine bedste sider frem, eller har du planlagt 14 dage i sol og ved vand, kan du stadig nå at blive sommersund og slank.

Du skal bare i gang på to fronter: Du skal bevæge dig, og du skal droppe den fede mad og spise og leve sundt.

For bevægelse er indgangen til de bedre vaner, som i løbet af ret kort tid kan vise resultater, og om ikke andet vil du føle dig i bedre form, og det alene er guld værd.

Med til anstrengelserne hører også de behagelige elementer i form af sunde spisevaner.

Men lige så vigtigt som den sunde kost er det at komme igang med en målrettet træning, og har du svært ved at slippe de gode vaner, du har fået i dit fitnescenter, er det nok en god ide bare at fortsætte her.

Fordelen er, at du kan vurdere både anstrengelser og resultater på en skala, du kender, og dermed kan du hen af vejen vurdere, om du når dit mål inden sommeraktiviteterne går i gang.

Skal træningen foregå udendørs, hvad årstiden lægger op til, er der masser af muligheder – også for dem der er vant til redskaberne i fitnesscentret.

Men siler regnen ned, og orker du ikke engang at springe i regntøjet og hen i fitnesscentret, så klar dine øvelser derhjemme.

Aporopos regnvejr, så kan det i mange tilfælde betale sig at tage løbeturen i regnvejr.

Faktisk kan mange løbere opnå bedre resultater, npår kroppen nemmere bliver afkølet undervejs af en stile regn.

Blæsevejr derimod er enhver løbers ubehagelige modstander.

Og selv om det københavnske marathon er overstået, er der andre marathon, man kan stile mod, og i det hele taget er træningen god ikke alene for marathon-distancen men for ethvert løb.

Kilde: Tjek.dk

(oprettet 23. juni 2009)

Forrige artikelDe otte kostråd er ikke endegyldige

Næste artikelBørn lærer om økologi
på sommerens Madskoler