Én for alle

Har du et forslag til produkter/en serie vi kan bruge alle sammen herhjemme? Vi er: far 46 år, mor 44 år og dreng på 11. Vi har ikke de store problemer, lidt røde på kinderne, men det var min mor også, så det har jeg lært at leve med.

Min søn er dog begyndt at få lidt urenheder i panden mellem brynene. Glæder mig til at høre fra dig.

KH Lone


Jeg kan godt se det smarte i din tanke, men den kan være lidt svær at føre ud i praksis, da det er sjældent, at alle har samme hudtype, bare fordi man er i familie.

Du og din mand kan muligvis bruge samme rens og creme i et par år endnu, men når du begynder at komme i overgangsalderen, så kan din hud give dig nye udfordringer, der kræver mere målrettet pleje. Hvis jeg skal være helt konkret, så kunne I prøve at starte med rensemælk og ansigtslotion fra danske Nascent. Produkterne giver masser af fugt og god beskyttelse, og kan muligvis hjælpe på dine røde kinder. Din søn er også velkommen til at prøve, det vigtigste er nemlig, at han ikke bruger produkter med mineralske olier, der tilstopper huden, især når han har lidt problemer med urenheder. Derudover kan jeg ikke lade være med at tænke på, om din søn måske spiser lidt for usundt indimellem? Jeg ved, hvor hurtigt der kan ryge sodavand, slik og chips ned, når man er sammen med vennerne, og det kan bl.a. vise sig som urenheder mellem brynene (leverens område). Omvendt så er han stadig så ung, at det kan være for tidligt at starte på rens og creme, så start med at lade ham bruge jeres rens i panden i et par måneder, og se hvad der så sker. I er velkomne til at skrive igen til den tid.

God fornøjelse med projektet, og lad mig gerne høre hvordan det går.

Katja

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*