Nyheder
Sponsoreret

Energi til løbeturen – og meget mere 

12. august 2021

Hvis du bruger kræfter på at svømme, cykle eller løbe, stiger både dit mentale og fysiske overskud – efter du har pustet ud. Det sværeste er at komme i træningstøjet og afsted. Her kan du have brug for en hjælpende hånd – som også giver støtte til stofskiftet og et normalt blodsukker. 

Du får mere energi, når du bruger energi. Måske lyder det ikke logisk, for sådan virker din bil eller knallert jo ikke. 

Men kroppen elsker at blive rørt, og derfor frigiver den opkvikkende hormoner efter aktivitet. Kroppen bliver desuden mere stærk og udholdende, når den har et balanceret blodsukker. Blodsukkerbalancen påvirkes meget positivt, når du er fysisk aktiv. 

Så regnestykket er nemt at få til at gå op. Det er bare med at komme afsted derudad. God tur til dig. 

Desværre … hvis det var så let, ville vi jo alle være top-atleter. Du risikerer nemt at møde en barriere, som giver dig en undskyldning for at droppe motionsplanerne.  

Ofte er undskyldningen helt reel: Du er træt efter en hård arbejdsdag. Dit instinkt byder, at du kaster dig i lænestolen, selvom du har brug for noget helt andet. Hvordan kan man kæmpe mod det? 

Ingen bivirkninger 

Svaret er, at du kan kæmpe imod den fysiske træthed med et naturligt kosttilskud, som giver dig energien til at komme afsted på løberuten. Det boost af overskud og energi, du mangler klokken 16 efter fyraften, kan du finde i Ren Grøn Kaffe-kapsler fra WeightWorld

Grønne kaffebønner har et koffeinindhold, som er lavere end i de sorte bønner, men som har stor indvirkning på dit energiniveau, uden at du skal trækkes med de ubehagelige bivirkninger, der ofte er forbundet med koffein.  

Grøn kaffe kan bidrage til det fysiske og mentale overskud, som motiverer dig til at gennemføre din træning. Samtidig kan det naturlige koffein hjælpe dig til at optimere din træningsindsats. 

At have energi er en afgørende betingelse for at gøre en forskel i sit eget liv. Hvad enten det gælder en træningsindsats, vægttab eller blot at vedligeholde livskvaliteten i en god fysisk form.

Støtte til din LCHF eller keto 

Indholdet af koffein og klorogensyre i Ren Grøn Kaffe-tilskuddet understøtter et stabilt blodsukker, som er afgørende, når man arbejder på at tabe sig. Derfor benytter mange mennesker Ren Grøn Kaffe som supplement til eksempelvis en Keto- eller LCHP-kostplan. 

Naturligt stofskifte 

I grønne kaffebønner findes ud over koffein den effektive antioxidant klorogensyre. Klorogensyre er velkendt for sin evne til at mindske frigivelsen af glukose til blodet fra leveren. Det medførerer, at kroppen nedbryder de lagrede fedtceller for at opnå den ønskede mængde glukose. 

Det er derfor, grønne kaffebønner er blevet brugt som naturmedicin i århundreder på sin østafrikanske hjemegn. Naturfolkene stolede på, at den grønne kaffe kan støtte kroppen til at få et naturligt stofskifte samt mere energi. 

Klorogensyre siges også at have en positiv effekt på fedtforbrændingen, så kroppen omsætter mere energi i stedet for at lagre det i fedtdepoterne.

Voksen energi i dagligdagen 

Ren Grøn Kaffe er et 100 % naturligt tilskud, og der er ingen kendte bivirkninger. 

Tilskuddet er målrettet voksne brugere og er velegnet til veganere og vegetarer, men anbefales ikke til unge under 18 år.  

Ren Grøn Kaffe-kapsler kan ikke stå alene som forbedring af din fysiske form, men de har potentiale til at udgøre en vigtig støtte for dine ambitioner om en optimeret træningsindsats og en kurs mod et sundere liv.  

Forrige artikelMigræne? Spis mere fisk

Næste artikelKloden har ikke mere at give af

Carsten Gottlieb

Redaktør