Er fiskeolie giftigt?

Jeg føler det er vigtigt, at jeg gør opmærksom på den ALLER-nyeste viden om fiskeolie, og især når der bliver givet gode råd til gravide:

Jeg vil anbefale at læse Anthony William: “Den medicinske seer” . Umiddelbart vil nogen mene, det er noget kontroversielt at benytte sig af hans anbefalinger, men jeg må bare sige, at i vores tid har vi ikke “råd” til kun at holde fast i den etablerede videnskab, – man må bøje sig for hans tilgang til information, og især når det drejer sig om noget så vigtigt som et lille nyt foster under udvikling!

A. William forklarer i bogen s. 308 hvor GIFTIG fiskeolie er. Processen med at rense den for tungmetaller, destabiliserer kviksølvet – hvorved det, citat: bliver til en særdeles letoptageligt, homøopatisk udgave af sig selv osv.

For alle små børns skyld: Læs bogen selv!

Mvh 

KN

 


 

Tak for dit indlæg. Altid dejligt at mærke interesse for den naturlige sundhed.

Jeg er helt enig med dig i, at den etablerede videnskab langt fra giver svar på alt, men der findes bestemt også mange spændende undersøgelser.

Fiskeolie-industrien er ikke alle lige gode til at rense for tungmetaller. Men nogle firmaer er rigtigt gode til det. Bl.a. Nordic Naturals, som er bosiddende i Californien og derfor følger den strengeste lovgivning på området.

Omega 3-fedtstoffer er helt essentielle for kroppen – især for fostre og børn. Det er uundværligt for hjernen, nervesystemet, tarmsystemet, synet om meget mere. Det er der mange undersøgelser, der viser.

Jeg anbefaler derfor gravide og ammende at tage en god kvalitets fiskeolie, da jeg tror på, at fordelene overstiger ulemperne.

De bedste hilsner

 Anette Straadt, sundhedsplejerske

2 kommentarer

 • Iona Main Stewart siger:

  Dr, Mercola mener at krillolie er den bedste.

 • Niels Christensen siger:

  Man kan også få omega-3 olie, der er udvundet af tang. Fisk i bunden af fødekæden får deres omega-3 fra tang.

 • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

  Skriv et svar

  Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

  *