Mad

Powerblender: Et spark sund energi!

Foto: Peter Kam, Kam.dk
4. april 2019

Kan det lade sig gøre at lave hurtig, men sund og god mad? Ja, det kræver bare gode råvarer, måske lidt nye vaner og evt. en opgradering af maskinparken. Danmarks juicekonge er på gaden med en ny opskriftssamling, der inspirerer til mere brug af en af hans egne yndlingsmaskiner – en powerblender.

Måske står den allerede på køkkenbordet – eller i køkkenskabet? Måske har den længe stået på ønskelisten? Under alle omstændigheder er en powerblender et godt værktøj til sunde smoothies og cremede desserter. Men hånden på hjertet – hvor ofte bruger du den ellers i madlavningen?

Mads Bo – kendt juice- og smoothiemester fra bl.a. Go’ Morgen Danmark – er nu på banen med en bog helt uden juice og smoothies, men med bud på, hvordan du ellers kan bruge den store motor i din powerblender.

50 opskrifter på rygende varme supper, salater og tilbehør, plantemælk, dressinger, bagværk, nøddesmør og desserter skal inspirere til at bruge blenderen en del mere i køkkenet, når menuen står på hurtige plantebaserede retter. ‘PowerBlending – Verdens hurtigste fastfood’ er blevet titlen.

– Med bogen vil jeg gerne, at sundhed og velsmag ikke behøver at være tidskrævende og kedeligt. Jeg har været en tur i køkkenet og eksperimenteret med mad lavet på blenderen, som rækker langt ud over de silkebløde smoothies. Og jeg indrømmer det gerne, der gik rigtig lang tid fra jeg købte min første powerblender til, at jeg lavede andet end smoothies. Men heldigvis kom jeg i gang, siger Mads Bo.

I bogen deler han sin begejstring for at udnytte powerblenderens fulde potentiale.

– Jeg er stor fortaler for, at vi skal gøre sundhed nemt for os selv. Vi lever i en travl verden, hvor alt skal være nemt og gå hurtigt, ellers får vi ikke tingene gjort. Det kender jeg fra mit eget liv.

Du får derfor en håndfuld skønne smagsprøver her på, hvad din powerblender egentlig kan hjælpe med, når du vil gøre det let – og sundt.

 

Persille og ærtesuppe med cashewnødder

Omelet med blomkål og persille

Spizy beet hummus

(Glutenfri) Pizzadej

Mango og Kokossorbet


 

POWERBLENDING – VERDENS HURTIGSTE FASTFOOD

50 opskrifter på hurtig og plantebaseret mad udviklet til powerblenderen af Mads Bo.
140 sider til vejl. pris kr. 199,-.

www.highonlife.dk

Forrige artikelKondition kan hænge sammen med risiko for demens

Næste artikelDet bedste lys og det optimale mørke – den sunde balance

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.