Nyheder

Få kontrol med vejrtrækningen

28. oktober 2009

Buteyko er en åndedrætsmetode, der kan hjælpe astmatikere og andre med vejrtræknings- og helbredsproblemer. En af vestens få instruktører gæster Danmark.

Hvis du lider af astma, kan du få rigtig meget ud af at lære at trække vejret ordentligt! Flere danskere har allerede lært Buteyko-metoden og fået et nyt liv med reduceret medicin, og nu kommer Patrick McKeown, en af de få Buteyko-instruktører i Vesten, til Danmark.

På workshops vil han af flere omgange videregive sine erfaringer og undervise i metoden, der er udviklet af den russiske læge, videnskabsmand og professor i fysiologi – Konstantin Buteyko (1923 – 2003). Metoden opnåede officiel anerkendelse i Sovjetunionen i 1980, og har siden bredt sig til store dele af verden.

Hvem kan have glæde af Buteyko Åndedræts Metoden?

  • Alle, voksne som børn med astma i let eller svær grad
  • Alle med luftvejsproblemer, herunder KOL, allergi, bronkitis, høfeber m.m.
  • Alle med autoimmune sygdomme, eks. gigt, fibromyalgi, tarmproblemer m.m.
  • Alle med livsstilssygdomme som stress, angst, højt blodtryk, højt kolesterol, m.m.
  • Alle med søvnproblemer eller søvnapnø

Patrick McKeown kommer til Danmark den 19. – 22. november 2009, samt 12. – 14. februar 2010, hvor han holder workshops i Ganløse, nord for København.

Du kan læse mere om Buteyko Åndedræts Metode – www.astmacare.dk www.buteyko.dk www.asthmacare.ie www.buteykoclinic.com Yderligere information om workshops, finder du på: www.stjernelyset.dk

(Oprettet den 30. Oktober 2009)

Forrige artikelColaen bliver mindre

Næste artikelBedøvelse af småbørn kan hæmme indlæring