Findes der naturmidler mod candida-svampe? - Naturli

Findes der naturmidler mod candida-svampe?

Jeg ville høre dig, om der er nogen naturpræparater til hjælp mod Candida-svampe i tarme m.m.?

Mvh

M

 


 

Tak for mailen.

Der er flere præparater til at bekæmpe overvækst af uønsket candida-svampe. Det er optimalt at opformere en god mikrobiota med probiotika (mælkesyrebakterier). Det kan f.eks. være Solaray Multidophilus 24, Udos Choice super 8, NDS Classic eller NDS s60 bare for at nævne nogle.

Desuden kan du have brug for midler, der bekæmper svampen. Her kan du bruge Exmykehl stikpiller i 10 dage og tage oregano-olie, olivenblad, hvidløg på skift – f.eks. en måned med hvert produkt.

Det er ikke sikkert, du har brug for en kur på tre måneder. Måske mere, måske mindre, så du skal mærke godt efter symptomerne og ikke slutte behandlingen før omkring to uger efter, symptomerne er væk. Tager du probiotika om aftenen, så skal du tage de svampehæmmende midler om morgenen (eller omvendt), så de to ting tages adskilt.

Sidst, men ikke mindst, er kosten vigtig. Svamp vil gerne have sukker, så det skal undlades af kosten i alle afskygninger – også alkohol, hvidt brød, hvid pasta og hvide ris. Brug gerne hvidløg i maden.

Vær opmærksom på, om du spiser ting, du ikke tåler, for det kan påvirke fordøjelsen og give bedre grobund for svamp.

Du kan få hjælp til at sammensætte en sund og svampehæmmende kost hos en kostvejleder eller ernæringsterapeut.

Mange hilsner fra

Trine Vesteraa, ernæringsterapeut

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*