Fiskefrikadeller med grov remouladepickles

Af: Jerk W. Langer og Karen Lyager

Foto: Politikens forlag

Alle elsker fiskefrikadeller. Prøv denne skønne opskrift med hjemmelavet remoulade fra bogen “Collagen, stærk, sund og smertefri”.

Det skal du bruge

Fiskefrikadeller

700 g torskefilet – hvis du er hos fiskehandleren, så bed om at få torskeskindet med

1½ løg, finthakket

2 æg

2-3 spsk fuldkornshvedemel

salt og peber

1 dl olivenolie

Remouladepickles

4 syltede agurker i grove tern

30 g kapers

320 g grov eller hel pickles (Piccalilly)

100 g mayonnaise med rapsolie

100 g cremefraiche 18 %

Tilbehør

2 citroner

4 skiver groft rugbrød

evt. en sprød salat

Sådan gør du

Fiskefrikadeller

Hvis du fik torskeskindet med, så steg det sprødt i ovnen. Hak fiskekødet fint med en kniv. Rør det med løg, æg og mel og krydr fiskefarsen med salt og peber. Varm olivenolie op på panden. Form frikadellerne med en spiseske og steg dem 2-3 minutter på hver side, alt efter størrelse.

Remouladepickles

Dræn agurker og kapers godt. Bland dem med pickles, mayonnaise og cremefraiche.

Til sidst

Server fiskefrikadellerne med ½ citron pr. mand, rugbrød, evt. sprødt torskeskind (se side 310) og gerne en salat.

 

Fra bogen “Collagen, stærk, sund og smertefri” af Jerk W. Langer og Karen Lyager.

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*