Alle elsker fiskefrikadeller. Prøv denne skønne opskrift med hjemmelavet remoulade fra bogen “Collagen, stærk, sund og smertefri”.
700 g torskefilet – hvis du er hos fiskehandleren, så bed om at få torskeskindet med
1½ løg, finthakket
2 æg
2-3 spsk fuldkornshvedemel
salt og peber
1 dl olivenolie
4 syltede agurker i grove tern
30 g kapers
320 g grov eller hel pickles (Piccalilly)
100 g mayonnaise med rapsolie
100 g cremefraiche 18 %
2 citroner
4 skiver groft rugbrød
evt. en sprød salat
Hvis du fik torskeskindet med, så steg det sprødt i ovnen. Hak fiskekødet fint med en kniv. Rør det med løg, æg og mel og krydr fiskefarsen med salt og peber. Varm olivenolie op på panden. Form frikadellerne med en spiseske og steg dem 2-3 minutter på hver side, alt efter størrelse.
Dræn agurker og kapers godt. Bland dem med pickles, mayonnaise og cremefraiche.
Server fiskefrikadellerne med ½ citron pr. mand, rugbrød, evt. sprødt torskeskind (se side 310) og gerne en salat.
Fra bogen “Collagen, stærk, sund og smertefri” af Jerk W. Langer og Karen Lyager.
Forrige artikelHøflig OG ærlig? Emma Gad og Girafsprog viser vejen
Næste artikelAmerikansk forlag udgiver bog skrevet af kraniosakral-terapeut fra Svendborg