Nyheder

Fjerde søndag i advent

16. december 2014

Fjerde søndag i advent nærmer sig, og i denne uge kan du få tips til borddækningen, se hjertekager og Naturlis adventskalender består af fire videoer med Claus Dalby, Anette Harbech Olesen og Sif Orellana. De giver gode tips til juleforberedelserne, så du næsten kan mærke varmen fra pejsen og dufte dejen i æbleskivepanden. Hver uge får du tips og idéer til, hvordan du kan tilbringe adventssøndagen eller en anden fredfuld decemberdag. Denne uges video er den sidste i rækken og bærer præg af, at den store aften nærmer sig med hastige skridt.

Claus er blomsterkunstner og havemand og frembringer de mest vidunderlige dekorationer og buketter. Han fortæller om sine bedste ideer og kommer med forslag til adventskranse og andre julerier. Sif sprudler af iderigdom og med børnene som omdrejningspunkt er Sif kvinde for såvel skønne opskrifter som inspiration til familiehygge og aktiviteter. Anette, som du måske kender fra Naturli-magasinet og hendes bøger, deler sine bedste tips og opskrifter på den traditionelle julemad, men inspirerer også til nye og spændende lækkerier, som eksempelvis hjemmelavet marcipan og skønne salater til julebordet.

Opskrifter og endnu mere julehygge finder du i den tilhørende E-bog, “Vores Jul”, der er spækket med flotte billeder og gode ideer. Den kan hentes gratis hele december lige her.

Forrige artikelFlere kasketter giver uklarhed

Næste artikelFiberpandekager med skyr og bær