Opskrifter

Flanksteak i rød karry med ris-kokos pilaf

13. december 2012

En let og hurtig ret til en hverdagsaften, hvor der alligevel godt må være smag og kød på menuen.

Til 4 personer


Du skal bruge:

4 dl jasminris

6 dl bouillon

2 spsk kokosolie eller anden olie

1 dl kokosmel

1 bdt. frisk koriander

1 flanksteak

1-2 tsk rød karry

1 tsk knust ingefær

1-2 store røde chili uden kerner

1 dåse kokosmælk, 400 ml

150 g sukkerærter

1 bdt. forårsløg

1 tsk farin

1 spsk fiskesauce

1 spsk limesaft

 

Sådan gør du:

Kog jasminrisene i bouillon som anvist.

Smør flanksteaken med rød karry og ingefær og brun den i lidt af den helt faste kokosmælk. Tilsæt chili i tynde strimler samt resten af kokosmælken og lad det simre 5 min. Kom snittede sukkerærter samt forårsløg ved, kog 1 min. og smag til med farin, fiskesauce og limesaft.

Rist kokosmelet i kokosolien, tilsæt jasminris samt koriander og steg et kort øjeblik.

Skær kødet i tynde skiver på tværs af kødtrådene og server med kokossauce og ris.

Forrige artikelHvor gammel bliver du?

Næste artikelJeanette Ottesen Gray: Balancerer med pizzaen