Flov over hedeture

Jeg lider meget af overgangsalder-hede. Til møder på mit job kan jeg pludselig blive rød i hovedet og bliver flov over det. Der var en, der sagde, at hendes søster havde fået hjælp af akupunktur. Tror du, det kan hjælpe mig?

Mvh G

 


 

Akupunktur kan ofte afhjælpe disse gener. Selvfølgelig ikke i alle tilfælde, for intet virker på alle. Men det er da værd at forsøge.

Overvej også, om der er for meget stress i dit liv. Det er næsten selvforstærkende, at du bliver flov over at svede. Så sveder du endnu mere og puha, det er svært at bryde. Det er jo følelser, der kan være lærerige at dykke ned i Hvorfor er det svært med synlighed? Kan du berolige dig selv og tage situationen mindre tungt?

Men altså, det er jo en naturlig ting, en naturlig fase i livet som kvinde.

Pas på med at spise de varmende (energetiske) fødevarer som stærke krydderier, vin/alkohol, rødt kød, friturestegte madvarer, kaffe osv.

Jeg håber, du kunne bruge dette,

Hilsen Catrine Marcussen, akupunktør og bevægelsespædagog

1 kommentar

  • Helle Hansen siger:

    super godt at nogle endelig gør noget for naturen, blomster i vejkanterne er da smukke at se på, istedet for kun det grimme kortklippet græs, alt for mange steder står det snore lige uden en eneste blomst, forstår godt vores insekter er på sådan en STOR nedgang, for bare 40 år siden havde vi også flere sommerfule, nu er der kun få arter at se…. sørgeligt naturen har betalt den pris for os mennesker… super der nu endelig sker noger.

  • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

    Skriv et svar

    Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

    *